Na een zoektocht naar een cargo bib kwam ik na een misbestelling bij LaPassione uit bij het merk TheBlackBibs, de naam klonk vaag bekend en na m’n mailhistorie er bij te hebben gehaald kwam ik erachter dat ik hier een paar jaar het instapmodel gekocht. Hier kwam ik toen op uit toen ik een bib zocht die vooral binnen gebruikt zou gaan worden.

De bib erbij gezocht en nog is gekeken hoe die er kwalitatief uitzeg en een rondje Marken gepland om is even te kijken hoe die zich buiten hield. Even het geheugen opfrissen. Nadat bleek dat ik met deze zeem geen problemen had en gelezen te hebben dat voor de Ultimate series de zeem “geupgrade” was, maar geklikt en betaald.

Na enige tijd kwam het pakketje binnen, keurig verpakt en zonder blabla zoals ze al melden op de website.

Na gepast te hebben en de zeem te hebben bekeken besloten om er gelijk maar is een fijn stukje mee te gaan fietsen en hiermee rondom Veenendaal gefietst. Geen rare dingen tijdens het fietsen, en na het fietsen ook nergens last.

De week erop nogmaals geprobeerd en wederom goed bevonden. Zeem voelt ook goed en na het wassen ook nog steeds goed. De zakjes op de bovenbenen merk je nauwelijks, en ik moet er ook echt aan wennen dat ze er zijn om dingen in te stoppen tijdens een stop.

Ik ben bang dat ook hiervan een tweede exemplaar komt

Back To Top