q36.5 Dottore L1

Na aanleiding van wat zitvlak problemen kwam ik erachter dat een van de broeken die ik had al in 2018 gekocht was en er ondertussen behoorlijk wat buiten- en binnenuurtjes op heeft zitten. Het logo was wat verdwenen en na een ritje met deze bib weer een schuifplekje. Kortom, deze broek zou wel eens de oorzaak van het hele gebeuren kunnen zijn.

Na op onderzoek uit zijn geweest en een beetje geinfluenced te zijn geweest bleek de q36.5 dottore L1 in de aanbieding te zijn, samen met een 15% kortingscode werd de prijs hetzelfde als het ASSOS model wat ik eerst aangeklikt had.

Broek dus besteld en bij binnenkomst valt het op dat het niet je standaard wielrenbroek is. De stof voelt iets anders, het kraakt een beetje lijkt het wel en grippers kan ik nog niet echt voelen. Zondag de bib aangetrokken voor de Omloop van Zandvoort en ik denk dat de verhalen waar zijn. Geen moment het gevoel gehad dat je op een zeem zit, geen rare dingen, geen bretels die snijden, kortom, heerlijke bib! Ik ben bang dat er meer van komen.